Cautare

5083 de rezultate pentru "rezultate titularizar2010 judetul arges" (4.66 secunde)
Dupa cum a remarcat ufologul Calin Turcu (1942-2006), in cartea sa EXTRATERESTRII IN ROMANIA, pe peretii bisericii manastirii Lainici (judetul Gorj), se poate distinge un posibil OZN, avand o forma destul de diferita de celelalte.
cu ce primari si sefi de CJ vine opozitia in judetul tau Discutiile din cadrul USL privind stabilirea candidatilor Opozitiei pentru alegerile locale din 2012 se apropie de final.
Cele patru unitati care vor beneficia de fonduri sunt Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Cartof si Sfecla-de-Zahar Brasov, Institutul pentru Biotehnologii in Horticultura ßtefanesti (judetul Arges), Institutul pentru Pedologie, Agrochimie si Protectia Mediului - ICPA Bucuresti si Institutul pentru Biologie si Nutritie Animala - IBNA Balotesti (judetul Ilfov).
Vrem sa deschidem o ferma de oi si capre, precum si o fabrica de conserve de legume, ambele în judetul Olt“, a precizat aceasta. Semrom are în medie 200 de angajati, cu sucursale în Oltenia si judetele Arges si Teleorman.
Vrem sa deschidem o ferma de oi si capre, precum si o fabrica de conserve de legume, ambele în judetul Olt“, a precizat aceasta. Semrom are în medie 200 de angajati, cu sucursale în Oltenia si judetele Arges si Teleorman.
Cel mai mic salariu mediu din tara s-a inregistrat in judetul Harghita - 852 de lei, doar 68% din nivelul salariului mediu pe tara si aproape jumatate fata de cel inregistrat in Bucuresti.
"Este un proiect generos, care deschide perspective deosebite de dezvoltare nu numai pentru judetul nostru si pentru zona de sud a tarii, ci pentru Romania, in general, caci Bucurestiul va deveni un port la Dunare, legat direct de Belgrad, de Budapesta, de Viena, de Rotterdam...", declara Marian Dragan, presedintele Camerei de Comert, Industrie si Agricultura (CCIA) Calarasi.
Copilotul fusese desemnat recent cetatean de onoare al orasului Mioveni - Arges, de unde era originar, pentru meritele sale in salvarea vietilor.
pastravul afumat de la Doftana, dulceturile, siropurile si zacustile din Bunghea de jos, judetul Arges si legumele si fructele proaspete de la Voinesti, judetul Dambovita Asteptam mesteri vestiti de la Cluj, iconari cu icoane pe lemn si pe sticla care ne vor dezvalui din arta mestesugului, ceramisti, mesteri olteni cu straie traditionale si cioplitori in lemn, cusatorese si incondeietoare din Moldova si Bucovina, sticlari, caldarari de la Sibiu, mesterite cu tesaturi de la Sapanta si Sighisoara.
Femeile din Varasti, judetul Giurgiu vor beneficia, in perioada 23 Octombrie - 29 Noiembrie 2017, de mamografii si teste Babes-Papanicolau realizate gratuit in cadrul campaniei de Diagnostic Mobil - Cancer de san si col uterin organizate de Fundatia Renasterea.
In ziua de 05.01.2012 politistii Sectiei 24, in colaborare cu Serviciul de Investigatii Criminale - Politia Sectorului 5, Directia de Operatiuni Speciale si Serviciile de Operatiuni Speciale Dolj, Arges, Brasov si Prahova au prins in flagrant pe P.
In celelalte trei localitati, candidatii comuni ai celor doua partide vor fi stabiliti in urma unor sondaje de opinie care vor fi efectuate la sfarsitul acestei saptamani, urmand ca persoana care a obtinut cele mai bune rezultate in urma sondajului sa reprezinte Alianta.
Consumau, la pornire, mai mult decat tot judetul". ... "Biosinteza a fost un colos care consuma energie cat tot judetul", confirma si actualul primar din Calafat, Mircea Guta.
Telemea de Ibanesti, produsa in judetul Mures, este singurul produs romanesc care a reusit sa se califice pentru a deveni produs cu Denumire de Origine Protejata (DOP), o certificare europeana care inseamna si o recunoastere a faptului ca Romania are traditii locale, agricole si alimentare cu un potential exceptional.
Judetul nostru a inregistrat ieri un nou record, dar unul negativ. ... si acest lucru a dus la egalarea unui record negativ din 1961 privind prezenta la urne, cind judetul nostru s-a clasat pe ultimul loc.
veniturile obtinute de organizatiile nonprofit si organizatiile patronale din vanzarea/cesionarea titlurilor de participare obtinute din plasarea disponibilitatilor rezultate din venituri scutite.
Premiul de excelenta pentru intreaga cariera sportive se acorda uneia dintre cele mai apreciate tenismane romance, cu rezultate extraordinare la Wimbledon se acorda doamnei Corina Morariu. ... Premiul special pentru cel mai tanar sportive cu rezultate extraordinare se acorda lui Denis Ieremia.
Intr-o declaratie facuta dupa sedinta BPC, Tariceanu a tinut sa precizeze ca decizia sa de aplicare a hotararii luate in sedinta anterioara a Delegatiei Permanente, care prevede ca liderii organizatiilor cu rezultate sub 15% in alegeri sa-si depuna mandatele, nu vizeaza o persoana anume.
Alegerile locale din acest an nu au adus un rezultat stralucit la nivel central nici pentru Partidul Conservator, nu mai putin de 13 filiale obtinand rezultate sub media partidului la nivel national, care nici ea nu este foarte mare.
aceste rezultate arata ca PSD nu reuseste deocamdata sa atraga suficiente voturi in Bihor" a declarat parlamentarul social democrat.
google-analytics.com